Over ons

Lees hieronder verder over het Hotel 't Gemeentehuis Bedum zowel over het hotel, restaurant en de mogelijkheden voor feestjes en evenementen.

Hotel 'Gemeentehuis

Hotel ’t Gemeentehuis is een klein hotel met 17 kamers, gelegen in het mooie centrum van Bedum. Het hotel heeft een rijke historie van bijna 200 jaar oud. Tot 1928 was het namelijk het gemeentehuis van Bedum. Toen het gemeentehuis naar de overkant verhuisde is het een hotel geworden met een grote zaal, waar vele mensen uit de omgeving zijn getrouwd. In 2007 is de hele bovenzaal verdwenen en zijn het 17 moderne hotelkamers geworden en hebben we alleen beneden nog 3 zalen geschikt voor feestjes tot 100 personen, vergaderingen, etentjes.

In het restaurant dat we hebben is plaats voor maximaal 50 personen. In 2017 is het restaurant verbouwd tot een restaurant wat past bij het pand van bijna 200 jaar oud, maar wel in een modern jasje. Het is een warm, gezellig restaurant, in huiskamerstijl. Zo gaan wij ook om met onze gasten. We laten ze zichzelf thuis voelen.
Zomers hebben we een mooi terras met 40 zitplaatsen. Een mooi terras midden in het centrum, maar als je er zit merk je weinig van de drukte en waan je je een beetje op vakantie, door de mooie bloemen die het terras afschermen voor de drukte.

Het restaurant is geopend voor de lunch die wij op dinsdag tot en met vrijdag serveren van 12.00 tot 17.00. Met de lunch serveren wij uitsmijters, broodjes kroket, maar ook lekkere salades en verschillende andere luxe broodjes.

Het diner is dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur. Hier hebben wij een breed assortiment van een heerlijke saté of schnitzel tot lekkere tournedos, voor ieder wat wils. Ook ontvangen wij groepen in het restaurant of in 1 van onze zalen. Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij verschillende buffetten. Van stamppot buffet tot een luxe buffet.